MERSİN / ANAMUR - Vakıfbank Atatürk Ortaokulu

"Ironame Island"

Vakıfbank Atatürk Ortaokulu öğrencileri eTwinning projelerine bir yenisini daha ekledi!   Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Okan GÜLTEKİN koordinatörlüğünde 2019 Ekim ayında "Ironame Island" adında yepyeni bir eTwinning projesine başladı. Bu projede Türkiye'nin yanı sıra farklı Avrupa ülkelerinden toplam 52 öğretmen ve 471 öğrenci bulunmaktadır. Geniş çaplı bir kültür yelpazesine sahip projede, öğrencilerin Web 2.0 araçlarını kullanarak ortaklaşa hazırladıkları İngilizce etkinliklerde, İngilizce dersini sevdirmek, öğrencilere eğitim için kullanacakları yeni teknolojik Web 2.0 araçları öğretmek planlanmaktadır. Öğrencilerin farklı kültürden yeni arkadaşlar edinerek, hem etkili iletişim sağlanması,hem de yeni kültürler hakkında bilgi edinmeleri amaçlanmaktadır. Bu projede aktif olarak çalışan 8 öğrencimiz bulunmakta olup, proje kapsamındaki etkinlikler 3 sınıfımızda sürekli olarak uygulanmaktadır.

Yayın: 30.06.2020 - Güncelleme: 28.02.2024 09:57 - Görüntülenme: 234